Click pe poze pentru a vedea detalii din tablou,
...sau vezi, mai jos, cum arata tabloul in camera.
     

Tablou Pe Nisip

Tehnica: Pictura digitala moderna
Suport: Print pe panza bumbac
Intins pe sasiu lemn: DA (nu necesita rama)

390 LEI

Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ
Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ

Tabloul intitulat Pe Nisip este pictat digital de catre echipa GaleriaQ. Face parte din categoria tablourilor abstracte si se livreaza sub forma de print pe panza, un print de o fidelitate si claritate exceptionala. Lumini si efecte artistice speciale au fost adaugate pentru ca acest tablou sa produca o atmosfera deosebita in camera in care va fi agatat pe perete.

Cum descriu clientii nostri acest tablou

"Nisipul fin al marii, plin de scoici de diferite forme si marimi. Parca e magazinul pe care l-a deschis un copilas, dupa ce a stat o zi intreaga sa adune cele mai frumoase scoici de pe plaja. Doar ca nu-si doreste bani. El ravneste dupa putina atentie din partea celor mari, vrea sa-i fie recunoscuta lucrarea! Un peisaj realizat intr-un mod inedit, care inspira tinerete si arata dorinta fiecarui artist de a-si impartasi lucrarile cu restul lumii." Dumitrica R. - Ramnicu Valcia -

Tu cum descrii aceasta pictura? Trimite-ne cuvintele tale pe contact@galeriaq.ro, iar daca le vom considera interesante, le vom publica in galerie alaturi de numele tau.