Click pe poze pentru a vedea detalii din tablou,
...sau vezi, mai jos, cum arata tabloul in camera.
     

Tablou Raze de lumina

Tehnica: Pictura digitala moderna
Suport: Print pe panza bumbac
Intins pe sasiu lemn: DA (nu necesita rama)

390 LEI

Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ
Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ

Tabloul intitulat Raze De Lumina este pictat digital de catre echipa GaleriaQ. Face parte din categoria tablourilor abstracte si se livreaza sub forma de print pe panza, un print de o fidelitate si claritate exceptionala. Lumini si efecte artistice speciale au fost adaugate pentru ca acest tablou sa produca o atmosfera deosebita in camera in care va fi agatat pe perete.

Cum descriu clientii nostri acest tablou

"Departe de forfota orasului zgomotos, acest colt de padure descrie o liniste deosebita. Printre copaci inalti si mandri, razele de soare isi croiesc drum pana jos, aducand bucurie firelor de iarba. Desi a inceput toamna, soarele mai reuseste sa imprastie caldura si lumina frunzelor care sunt inca verzi. Lianele ce se catara cu ultimele lor puteri pe trunchiurile copacilor dau dovada de o ambitie deosebita. Un colt de natura in casa mea." Andrei C. - Timisoara -

Tu cum descrii aceasta pictura? Trimite-ne cuvintele tale pe contact@galeriaq.ro, iar daca le vom considera interesante, le vom publica in galerie alaturi de numele tau.