Click pe poze pentru a vedea detalii din tablou,
...sau vezi, mai jos, cum arata tabloul in camera.
     

Tablou Toamna la pescuit

Tehnica: Pictura digitala moderna
Suport: Print pe panza bumbac
Intins pe sasiu lemn: DA (nu necesita rama)

390 LEI

Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ
Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ

Tabloul intitulat Toamna La Pescuit este pictat digital de catre echipa GaleriaQ. Face parte din categoria tablourilor abstracte si se livreaza sub forma de print pe panza, un print de o fidelitate si claritate exceptionala. Lumini si efecte artistice speciale au fost adaugate pentru ca acest tablou sa produca o atmosfera deosebita in camera in care va fi agatat pe perete.

Cum descriu clientii nostri acest tablou

"Intr-o atmosfera mistica de toamna, doi pescari isi incearca norocul pe racoare. In timp ce unul vasleste de zor, celalalt arunca undita cat mai departe, pentru a nu speria pestii. Malul abrupt ne duce cu gandul la faptul ca vara a fost cam secetoasa. Culturile nu prea au dat roade. Oare pescarii isi vor putea umple pungile cu peste, dupa o vara atat de calda si secetoasa? Ramane de vazut. Un tablou in culori tomnatice, care inspira speranta si liniste." Miruna C. - Slatina -

Tu cum descrii aceasta pictura? Trimite-ne cuvintele tale pe contact@galeriaq.ro, iar daca le vom considera interesante, le vom publica in galerie alaturi de numele tau.