Click pe poze pentru a vedea detalii din tablou,
...sau vezi, mai jos, cum arata tabloul in camera.
     

Tablou Amurg pe lac

Tehnica: Pictura digitala moderna
Suport: Print pe panza bumbac
Intins pe sasiu lemn: DA (nu necesita rama)

390 LEI

Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ
Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ

Tabloul intitulat Amurg Pe Lac este pictat digital de catre echipa GaleriaQ. Face parte din categoria tablourilor abstracte si se livreaza sub forma de print pe panza, un print de o fidelitate si claritate exceptionala. Lumini si efecte artistice speciale au fost adaugate pentru ca acest tablou sa produca o atmosfera deosebita in camera in care va fi agatat pe perete.

Cum descriu clientii nostri acest tablou

"Un peisaj deosebit, plin de solemnitate. Observam o persoana care sta pe ganduri intr-o barca pe mijlocul unui lac, admirand frumusetea locului. Pare plina de intelepciune. Culorile calde ale cerului de toamna se reflecta frumos pe suprafata lacului. Nu e nici urma de vant si norii parca nu se misca. Nuantele de violet dau o senzatie ametitoare de caldura si de liniste. Un peisaj deosebit, ce poate aduce o pata de culoare oricarei case." Maria S. - Constanta -

Tu cum descrii aceasta pictura? Trimite-ne cuvintele tale pe contact@galeriaq.ro, iar daca le vom considera interesante, le vom publica in galerie alaturi de numele tau.