Click pe poze pentru a vedea detalii din tablou,
...sau vezi, mai jos, cum arata tabloul in camera.
     

Tablou Lumini de seara

Tehnica: Pictura digitala moderna
Suport: Print pe panza bumbac
Intins pe sasiu lemn: DA (nu necesita rama)

390 LEI

Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ
Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ

Tabloul intitulat Lumini De Seara este pictat digital de catre echipa GaleriaQ. Face parte din categoria tablourilor abstracte si se livreaza sub forma de print pe panza, un print de o fidelitate si claritate exceptionala. Lumini si efecte artistice speciale au fost adaugate pentru ca acest tablou sa produca o atmosfera deosebita in camera in care va fi agatat pe perete.

Cum descriu clientii nostri acest tablou

"Un rau ce curge alene. Nuante calde de galben tomnatic. Apusul soarelui se oglindeste in pelicula fina de apa calduta de la suprafata. Pe linia apei vedem formele contorsionate ale copacilor de pe mal. Copacii si reflexiile lor se contopesc la mijloc, creand astfel forme placute. In departare, raul este impartit in doua de o insulita, despartind parca destinele celor doua fire de apa. Natura neatinsa si curata exprima sentimente profunde de liniste." Cosmin R. - Bacau -

Tu cum descrii aceasta pictura? Trimite-ne cuvintele tale pe contact@galeriaq.ro, iar daca le vom considera interesante, le vom publica in galerie alaturi de numele tau.