Click pe poze pentru a vedea detalii din tablou,
...sau vezi, mai jos, cum arata tabloul in camera.
     

Tablou Atmosfera Mistica

Tehnica: Pictura digitala moderna
Suport: Print pe panza bumbac
Intins pe sasiu lemn: DA (nu necesita rama)

390 LEI

Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ
Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ

Tabloul intitulat Atmosfera Mistica este pictat digital de catre echipa GaleriaQ. Face parte din categoria tablourilor abstracte si se livreaza sub forma de print pe panza, un print de o fidelitate si claritate exceptionala. Lumini si efecte artistice speciale au fost adaugate pentru ca acest tablou sa produca o atmosfera deosebita in camera in care va fi agatat pe perete.

Cum descriu clientii nostri acest tablou

"Nuante inchise de verde, in contrast excelent cu atingeri subtile de albastru solar. Lumina isi croieste alene drum printre ace si conuri de brad. In plan indepartat vedem siluete care parca nu vor sa fie observate. Trunchiurile perfect verticale sunt ca o scara pe care frunzele se catara cat mai sus pentru a sorbi din caldura si din lumina Soarelui. Zonele intunecate reprezinta locul ideal in care imaginatia sa o ia razna. Lumina pare a fi singura cale de scapare din universul acesta intunecat." Florin S. - Bacau -

Tu cum descrii aceasta pictura? Trimite-ne cuvintele tale pe contact@galeriaq.ro, iar daca le vom considera interesante, le vom publica in galerie alaturi de numele tau.