Click pe poze pentru a vedea detalii din tablou,
...sau vezi, mai jos, cum arata tabloul in camera.
     

Tablou Batranul si marea

Tehnica: Pictura digitala moderna
Suport: Print pe panza bumbac
Intins pe sasiu lemn: DA (nu necesita rama)

390 LEI

Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ
Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ

Tabloul intitulat Batranul Si Marea este pictat digital de catre echipa GaleriaQ. Face parte din categoria tablourilor abstracte si se livreaza sub forma de print pe panza, un print de o fidelitate si claritate exceptionala. Lumini si efecte artistice speciale au fost adaugate pentru ca acest tablou sa produca o atmosfera deosebita in camera in care va fi agatat pe perete.

Cum descriu clientii nostri acest tablou

"Printre culorile reci regasim marea involburata. In mijlocul valurilor imprevizibile, in prim-plan vedem un batran fara de culoare, care tine strans o undita. Aceasta pare a fi o prelungire a mainii sale, fiind una cu ceea ce practica probabil de mult timp. Pozitia batranului inspira siguranta si precizie, probabil face asta de zeci de ani. Adancul aproape infinit al marii, danseaza alaturi de linia orizontului abia vizibila. Cum de inca isi gaseste in adancul sufletului, putere pentru a face fata valurilor coplesitoare? Raspunsul pare a fi ‘totul este posibil’. Atitudinea calma a batranului, acest contrast intre batran si mare, ofera liniste tabloului si privitorului." Cosmin B. - Tulcea -

Tu cum descrii aceasta pictura? Trimite-ne cuvintele tale pe contact@galeriaq.ro, iar daca le vom considera interesante, le vom publica in galerie alaturi de numele tau.