Click pe poze pentru a vedea detalii din tablou,
...sau vezi, mai jos, cum arata tabloul in camera.
     

Tablou Abstract pe mare

Tehnica: Pictura digitala moderna
Suport: Print pe panza bumbac
Intins pe sasiu lemn: DA (nu necesita rama)

390 LEI

Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ
Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ

Tabloul intitulat Abstract Pe Mare este pictat digital de catre echipa GaleriaQ. Face parte din categoria tablourilor abstracte si se livreaza sub forma de print pe panza, un print de o fidelitate si claritate exceptionala. Lumini si efecte artistice speciale au fost adaugate pentru ca acest tablou sa produca o atmosfera deosebita in camera in care va fi agatat pe perete.

Cum descriu clientii nostri acest tablou

"Marea se contopeste cu cerul pe linia orizontului, in locurile in care aceasta nu este intrerupta de munti masivi loviti de lumina rece a diminetii. Soarele reuseste sa razbata printre norii albi si grosi, lasandu-si amprenta prin cateva culori calde pe suprafata apei. Acestea contrasteaza cu raceala culorilor predominante. Observam acelasi soare cald care lumineaza si mangaie doua barcute, abia schitate in zare, ducandu-ne cu gandul la vacanta si relaxare. Acest tablou abstract se potriveste de minune unui dormitor in care predomina culorile reci, si confera o liniste deosebita locului in care este amplasat." Mihaela S. - Bucuresti -

Tu cum descrii aceasta pictura? Trimite-ne cuvintele tale pe contact@galeriaq.ro, iar daca le vom considera interesante, le vom publica in galerie alaturi de numele tau.