Click pe poze pentru a vedea detalii din tablou,
...sau vezi, mai jos, cum arata tabloul in camera.
     

Tablou Portret Femeie

Tehnica: Pictura digitala moderna
Suport: Print pe panza bumbac
Intins pe sasiu lemn: DA (nu necesita rama)

390 LEI

Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ
Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ

Tabloul intitulat Portret Femeie este pictat digital de catre echipa GaleriaQ. Face parte din categoria tablourilor figurativ-moderne si se livreaza sub forma de print pe panza, un print de o fidelitate si claritate exceptionala. Lumini si efecte artistice speciale au fost adaugate pentru ca acest tablou sa produca o atmosfera deosebita in camera in care va fi agatat pe perete.

Cum descriu clientii nostri acest tablou

"Acest tablou ma face sa-mi amintesc cu placere de muzica disco de la incpeutul anilor 2000. Ce vremuri! Ce greu era sa faci rost de viniluri, dar mai ales de casetele cu muzica preferata! Si ce frumoase erau fetele care cantau acele melodii...exact ca cea din portretul acesta. Culorile de fundal, din spatele frumoasei fete, imi amintesc de efectele de lumini din discoteca si de petrecerile de muzica usoara. Acest tablou este unul plin de amintiri si ma face intotdeauna sa ma gandesc la vremurile de mult apuse..." Vlad B. - Resita -

Tu cum descrii aceasta pictura? Trimite-ne cuvintele tale pe contact@galeriaq.ro, iar daca le vom considera interesante, le vom publica in galerie alaturi de numele tau.