Click pe poze pentru a vedea detalii din tablou,
...sau vezi, mai jos, cum arata tabloul in camera.
     

Tablou Meditatie La Geam

Tehnica: Pictura digitala moderna
Suport: Print pe panza bumbac
Intins pe sasiu lemn: DA (nu necesita rama)

390 LEI

Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ
Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ

Tabloul intitulat Meditatie La Geam este pictat digital de catre echipa GaleriaQ. Face parte din categoria tablourilor figurativ-moderne si se livreaza sub forma de print pe panza, un print de o fidelitate si claritate exceptionala. Lumini si efecte artistice speciale au fost adaugate pentru ca acest tablou sa produca o atmosfera deosebita in camera in care va fi agatat pe perete.

Cum descriu clientii nostri acest tablou

"Meditatia reprezinta modalitatea prin care ne conectam cu acel tot unitar. Devenim una cu tot ce este in jurul nostru si ne detasam de corp. La asta instiga tabloul. La sentimentul de liniste sufleteasca. Privita printr-o fereastra, femeia este cufundata intr-o stare extraordinara de pace si de armonie, fiind conectata la univers. Pentru a aduce aceasta senzatie de visare, tabloul poate fi amplasat intr-un colt luminos al camerei." Viorica T. - Sighisoara -

Tu cum descrii aceasta pictura? Trimite-ne cuvintele tale pe contact@galeriaq.ro, iar daca le vom considera interesante, le vom publica in galerie alaturi de numele tau.