Click pe poze pentru a vedea detalii din tablou,
...sau vezi, mai jos, cum arata tabloul in camera.
     

Tablou Origini

Tehnica: Pictura digitala moderna
Suport: Print pe panza bumbac
Intins pe sasiu lemn: DA (nu necesita rama)

390 LEI

Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ
Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ

Tabloul intitulat Origini este pictat digital de catre echipa GaleriaQ. Face parte din categoria tablourilor figurativ-moderne si se livreaza sub forma de print pe panza, un print de o fidelitate si claritate exceptionala. Lumini si efecte artistice speciale au fost adaugate pentru ca acest tablou sa produca o atmosfera deosebita in camera in care va fi agatat pe perete.

Cum descriu clientii nostri acest tablou

"Rolul artei abstracte este de a lasa loc de interpretari. In cazul de fata observam franturi din realitate amestecate cu tente suprarealiste. Aceste tente, exact cum regasim in tabloul acesta, pot duce intregul portret la un alt nivel. In portretul pe care-l privim acum putem distinge multe idei, printre care reintoarcerea la natura, contopirea cu universul sau existenta unei origini pentru tot ce exista pe pamant. Un tablou minunat, care ne face sa visam prin multitudinea de idei pe care le exprima." Daniel S. - Ploiesti -

Tu cum descrii aceasta pictura? Trimite-ne cuvintele tale pe contact@galeriaq.ro, iar daca le vom considera interesante, le vom publica in galerie alaturi de numele tau.