Click pe poze pentru a vedea detalii din tablou,
...sau vezi, mai jos, cum arata tabloul in camera.
     

Tablou Cu pasari si flori

Tehnica: Pictura digitala moderna
Suport: Print pe panza bumbac
Intins pe sasiu lemn: DA (nu necesita rama)

390 LEI

Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ
Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ

Tabloul intitulat Cu Pasari Si Flori este pictat digital de catre echipa GaleriaQ. Face parte din categoria tablourilor figurativ-moderne si se livreaza sub forma de print pe panza, un print de o fidelitate si claritate exceptionala. Lumini si efecte artistice speciale au fost adaugate pentru ca acest tablou sa produca o atmosfera deosebita in camera in care va fi agatat pe perete.

Cum descriu clientii nostri acest tablou

"Pasarile colibri sunt printre cele mai mici pasari din lume. Cate una la fiecare ureche a frumoasei femei...Frumos colorate, in contrast cu portretul, care este realizat doar alb-negru. Subiectul, in desavarsirea lui, il atinteste cu priviri strafulgeratoare pe cel care admira tabloul. Cele mai importante, insa, sunt detaliile care dau viata portretului si care aduc un plus de culoare oricarui loc - culorile vii in care sunt pictate pasarile colibri, florile si micile suvite." Cosmin R. - Suceava -

Tu cum descrii aceasta pictura? Trimite-ne cuvintele tale pe contact@galeriaq.ro, iar daca le vom considera interesante, le vom publica in galerie alaturi de numele tau.