Click pe poze pentru a vedea detalii din tablou,
...sau vezi, mai jos, cum arata tabloul in camera.
     

Tablou Mereu tanar

Tehnica: Pictura digitala moderna
Suport: Print pe panza bumbac
Intins pe sasiu lemn: DA (nu necesita rama)

390 LEI

Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ
Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ

Tabloul intitulat Mereu Tanar este pictat digital de catre echipa GaleriaQ. Face parte din categoria tablourilor figurativ-moderne si se livreaza sub forma de print pe panza, un print de o fidelitate si claritate exceptionala. Lumini si efecte artistice speciale au fost adaugate pentru ca acest tablou sa produca o atmosfera deosebita in camera in care va fi agatat pe perete.

Cum descriu clientii nostri acest tablou

"O alegorie minunata a trecerii ireversibile a timpului. Pictura, realizata alb-negru, aduce o nota de mister si ne face sa ne punem anumite intrebari, pe care nu ni le-am pune in mod normal. Prin combinarea frumusetii trupului feminin si curgerii continue a timpului, putem intelege ca totul este trecator si ca trebuie sa ne bucuram de ce avem pe moment. Desi imbatranim fara sa ne dam seama, putem sa ne mentinem sufletul mereu tanar iubind ceea ce este frumos." Radu G. - Slatina -

Tu cum descrii aceasta pictura? Trimite-ne cuvintele tale pe contact@galeriaq.ro, iar daca le vom considera interesante, le vom publica in galerie alaturi de numele tau.