Click pe poze pentru a vedea detalii din tablou,
...sau vezi, mai jos, cum arata tabloul in camera.
     

Tablou Nud la fereastra

Tehnica: Pictura digitala moderna
Suport: Print pe panza bumbac
Intins pe sasiu lemn: DA (nu necesita rama)

450 LEI

Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ
Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ

Tabloul intitulat Nud La Fereastra este pictat digital de catre echipa GaleriaQ. Face parte din categoria tablourilor figurativ-moderne si se livreaza sub forma de print pe panza, un print de o fidelitate si claritate exceptionala. Lumini si efecte artistice speciale au fost adaugate pentru ca acest tablou sa produca o atmosfera deosebita in camera in care va fi agatat pe perete.

Cum descriu clientii nostri acest tablou

"Frumusetea trupului feminin in lumina calda a soarelui. Camasa descheiata urmareste corpul inflacarat al subiectului, iar sanul dezvelit da o senzatie de minunata gratie. Tabloul exprima maretia sexului frumos. Ce am fi noi fara femei? Jumatati de oameni. Cine ne-ar mai face inimile sa tresare ca niste leoparzi in cusca? Coapsele ca niste coline, buzele ca de catifea si frumusetea chipului, inglobate intr-un portret mirific ne umplu sufletele de placere. Cum ar fi lumea fara femei?" Stefan T. - Bucuresti -

Tu cum descrii aceasta pictura? Trimite-ne cuvintele tale pe contact@galeriaq.ro, iar daca le vom considera interesante, le vom publica in galerie alaturi de numele tau.