Click pe poze pentru a vedea detalii din tablou,
...sau vezi, mai jos, cum arata tabloul in camera.
     

Tablou La moda

Tehnica: Pictura digitala moderna
Suport: Print pe panza bumbac
Intins pe sasiu lemn: DA (nu necesita rama)

390 LEI

Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ
Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ

Tabloul intitulat La Moda este pictat digital de catre echipa GaleriaQ. Face parte din categoria tablourilor figurativ-moderne si se livreaza sub forma de print pe panza, un print de o fidelitate si claritate exceptionala. Lumini si efecte artistice speciale au fost adaugate pentru ca acest tablou sa produca o atmosfera deosebita in camera in care va fi agatat pe perete.

Cum descriu clientii nostri acest tablou

"Arta urbana a fost intotdeauna supusa parerilor contradictorii, deoarece unii oameni pur si simplu nu inteleg ca pictarea peretilor este o arta in sine. Prin acest portret feminin expus pe un fundal din caramizi artistul incearca sa ne atraga atentia asupra faptului ca arta poate fi realizata oriunde. Ideea artistului a capatat viata prin aceasta opera de arta, care se potriveste oricarei locuinte care are nevoie de ceva "la moda"." Cristian G. - Satu Mare -

Tu cum descrii aceasta pictura? Trimite-ne cuvintele tale pe contact@galeriaq.ro, iar daca le vom considera interesante, le vom publica in galerie alaturi de numele tau.