Click pe poze pentru a vedea detalii din tablou,
...sau vezi, mai jos, cum arata tabloul in camera.
     

Tablou Cu stil

Tehnica: Pictura digitala moderna
Suport: Print pe panza bumbac
Intins pe sasiu lemn: DA (nu necesita rama)

390 LEI

Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ
Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ

Tabloul intitulat Cu Stil este pictat digital de catre echipa GaleriaQ. Face parte din categoria tablourilor figurativ-moderne si se livreaza sub forma de print pe panza, un print de o fidelitate si claritate exceptionala. Lumini si efecte artistice speciale au fost adaugate pentru ca acest tablou sa produca o atmosfera deosebita in camera in care va fi agatat pe perete.

Cum descriu clientii nostri acest tablou

"O pictura ce ne aduce putin aminte de opera lui Picasso. Portret abstractizat, in care frumusetea feminina si universalitatea gandirii ei sunt reliefate extraordinar de precis. Multitudinea de culori in care este realizat portretul ne duce cu gandul la curcubeul de sentimente pe care-l traim atunci cand ne intalnim cu fiinta draga. Tabloul este ideal pentru iubitorii de arta, dar si pentru oamenii care vor ceva frumos si colorat in casa lor." Brandusa E. - Zalau -

Tu cum descrii aceasta pictura? Trimite-ne cuvintele tale pe contact@galeriaq.ro, iar daca le vom considera interesante, le vom publica in galerie alaturi de numele tau.