Click pe poze pentru a vedea detalii din tablou,
...sau vezi, mai jos, cum arata tabloul in camera.
     

Tablou Meditatie

Tehnica: Pictura digitala moderna
Suport: Print pe panza bumbac
Intins pe sasiu lemn: DA (nu necesita rama)

390 LEI

Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ
Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ

Tabloul intitulat Meditatie este pictat digital de catre echipa GaleriaQ. Face parte din categoria tablourilor figurativ-moderne si se livreaza sub forma de print pe panza, un print de o fidelitate si claritate exceptionala. Lumini si efecte artistice speciale au fost adaugate pentru ca acest tablou sa produca o atmosfera deosebita in camera in care va fi agatat pe perete.

Cum descriu clientii nostri acest tablou

|Ochii, parul si buzele ard de un dor nestingherit. Frunzele colorate in nuante de toamna acopera parul scurt al acestei doamne. Pare ca este macinata de un dor intens. Unde ii este fiinta iubita, oare cand il va putea revedea pe cel ce a facut-o sa tresara in acea seara calda de vara? Pe pleoapele aprinse putem totusi citi o urma de speranta. Ziua revederii va sosi in curand. Puterea femeii, nadejdea si speranta sunt reliefate intr-un mod extraordinar in acest portret." Mihai R. - Bacau -

Tu cum descrii aceasta pictura? Trimite-ne cuvintele tale pe contact@galeriaq.ro, iar daca le vom considera interesante, le vom publica in galerie alaturi de numele tau.