Click pe poze pentru a vedea detalii din tablou,
...sau vezi, mai jos, cum arata tabloul in camera.
     

Tablou Simturi

Tehnica: Pictura digitala moderna
Suport: Print pe panza bumbac
Intins pe sasiu lemn: DA (nu necesita rama)

390 LEI

Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ
Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ

Tabloul intitulat Simturi este pictat digital de catre echipa GaleriaQ. Face parte din categoria tablourilor figurativ-moderne si se livreaza sub forma de print pe panza, un print de o fidelitate si claritate exceptionala. Lumini si efecte artistice speciale au fost adaugate pentru ca acest tablou sa produca o atmosfera deosebita in camera in care va fi agatat pe perete.

Cum descriu clientii nostri acest tablou

"Buze inflacarate, ochi nerabdatori sa admire acel ‘ceva’ deosebit. Un amalgam de idei ce trec rapid prin minte sunt exprimate printr-un fum dens, de argint. Gandirea rationala pare ca nu-si gaseste suflarea prin acest fum argintiu. Contrastul dintre auriul nuantat pe buze, ochi si degete si argintiul ideilor amestecate da o nota enigmatica portretului, iar degetele gratioase ce ating cald umerii aduc extravaganta. Simturi calde, idei deosebite si culori frumos nuantate. Un portret migalos, cu semnificatii deosebite." Dan. C. - Arad -

Tu cum descrii aceasta pictura? Trimite-ne cuvintele tale pe contact@galeriaq.ro, iar daca le vom considera interesante, le vom publica in galerie alaturi de numele tau.