Click pe poze pentru a vedea detalii din tablou,
...sau vezi, mai jos, cum arata tabloul in camera.
     

Tablou Nud Abstract

Tehnica: Pictura digitala moderna
Suport: Print pe panza bumbac
Intins pe sasiu lemn: DA (nu necesita rama)

390 LEI

Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ
Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ

Tabloul intitulat Nud Abstract este pictat digital de catre echipa GaleriaQ. Face parte din categoria tablourilor figurativ-moderne si se livreaza sub forma de print pe panza, un print de o fidelitate si claritate exceptionala. Lumini si efecte artistice speciale au fost adaugate pentru ca acest tablou sa produca o atmosfera deosebita in camera in care va fi agatat pe perete.

Cum descriu clientii nostri acest tablou

"O imagine plina de intrebari, dar cu extrem de putine raspunsuri. De la aceasta idee a fost creata o adevarata opera de arta. Inima inflacarata, arzand probabil datorita unei iubiri eterne, nu reuseste sa aduca acea caldura necesara intregului corp. Din aceasta cauza, muza incearca sa-si incalzeasca trupul, imbratisandu-se de una singura, in absenta jumatatii iubite. Fundalul intunecat si culorle calde ale trupului dau un aer misterios intregii picturi." Miruna C. - Braila -

Tu cum descrii aceasta pictura? Trimite-ne cuvintele tale pe contact@galeriaq.ro, iar daca le vom considera interesante, le vom publica in galerie alaturi de numele tau.