Click pe poze pentru a vedea detalii din tablou,
...sau vezi, mai jos, cum arata tabloul in camera.
     

Tablou Portret abstract

Tehnica: Pictura digitala moderna
Suport: Print pe panza bumbac
Intins pe sasiu lemn: DA (nu necesita rama)

450 LEI

Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ
Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ

Tabloul intitulat Portret Abstract este pictat digital de catre echipa GaleriaQ. Face parte din categoria tablourilor figurativ-moderne si se livreaza sub forma de print pe panza, un print de o fidelitate si claritate exceptionala. Lumini si efecte artistice speciale au fost adaugate pentru ca acest tablou sa produca o atmosfera deosebita in camera in care va fi agatat pe perete.

Cum descriu clientii nostri acest tablou

"Un chip feminin perfect ce te priveste atent. Nasul drept si buzele delicate aduc o simetrie neobisnuita. Ochii, avand o culoare nemaipomenita, il fixeaza fara incetare pe cel ce admira tabloul. Motivele ce inconjoara chipul fara imperfectiuni sunt pictate in culori ceva mai reci, scotand si mai tare in evidenta caldura oferita de ochii magnifici. Un tablou plin de liniste, ideal pentru a fi pus intr-o incapere mare si luminata pentru a evidentia cat se poate de mult frumusetea feminina." Vlad B. - Bucuresti -

Tu cum descrii aceasta pictura? Trimite-ne cuvintele tale pe contact@galeriaq.ro, iar daca le vom considera interesante, le vom publica in galerie alaturi de numele tau.