Click pe poze pentru a vedea detalii din tablou,
...sau vezi, mai jos, cum arata tabloul in camera.
     

Tablou Inaltimea cerului

Tehnica: Pictura digitala moderna
Suport: Print pe panza bumbac
Intins pe sasiu lemn: DA (nu necesita rama)

390 LEI

Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ
Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ

Tabloul intitulat Inaltimea Cerului este pictat digital de catre echipa GaleriaQ. Face parte din categoria tablourilor cu peisaje si flori si se livreaza sub forma de print pe panza, un print de o fidelitate si claritate exceptionala. Lumini si efecte artistice speciale au fost adaugate pentru ca acest tablou sa produca o atmosfera deosebita in camera in care va fi agatat pe perete.

Cum descriu clientii nostri acest tablou

"Acest minunat tablou ce surprinde un peisaj de padure in toata splendoarea lui ofera privitorului o stare de liniste, de relaxare. Asamblul creat de multitudinea de culori vii te face sa crezi ca esti acolo. Langa tine nu mai sunt canapeaua, mobila, patul, acum esti inconjurat de copaci. Inchide ochii si poti auzi frunzele fosnind si pasarile cantand. Ce minunat! Daca vrei o oaza de liniste, un amplificator de stare acest tablou este ceea ce iti trebuie aducand in camera in care este amplasat o pata splendida de culoare." - Calin R. - Bucuresti -

Tu cum descrii aceasta pictura? Trimite-ne cuvintele tale pe contact@galeriaq.ro, iar daca le vom considera interesante, le vom publica in galerie alaturi de numele tau.