Click pe poze pentru a vedea detalii din tablou,
...sau vezi, mai jos, cum arata tabloul in camera.
     

Tablou In asteptare

Tehnica: Pictura digitala moderna
Suport: Print pe panza bumbac
Intins pe sasiu lemn: DA (nu necesita rama)

390 LEI

Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ
Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ

Tabloul intitulat In Asteptare este pictat digital de catre echipa GaleriaQ. Face parte din categoria tablourilor cu peisaje si flori si se livreaza sub forma de print pe panza, un print de o fidelitate si claritate exceptionala. Lumini si efecte artistice speciale au fost adaugate pentru ca acest tablou sa produca o atmosfera deosebita in camera in care va fi agatat pe perete.

Cum descriu clientii nostri acest tablou

"Da, culoarea mov, culoarea regala, care reprezinta belsugul si frumusetea. Seara este plina de aceasta culoare, care este aruncata de ultimele raze solare peste tot. De la inaltul cerului pana la strafundul lacului, de la malul neted pana la barca ce danseaza pe muzica valurilor. In acelasi timp, movul ne calmeaza si ne ajuta sa trecem peste fricile de zi cu zi, aducand un plus de indrazneala si de dorinta de a trece peste toate." Laura V. - Botosani -

Tu cum descrii aceasta pictura? Trimite-ne cuvintele tale pe contact@galeriaq.ro, iar daca le vom considera interesante, le vom publica in galerie alaturi de numele tau.