Click pe poze pentru a vedea detalii din tablou,
...sau vezi, mai jos, cum arata tabloul in camera.
     

Tablou Toamna pe lac

Tehnica: Pictura digitala moderna
Suport: Print pe panza bumbac
Intins pe sasiu lemn: DA (nu necesita rama)

390 LEI

Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ
Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ

Tabloul intitulat Toamna Pe Lac este pictat digital de catre echipa GaleriaQ. Face parte din categoria tablourilor cu peisaje si flori si se livreaza sub forma de print pe panza, un print de o fidelitate si claritate exceptionala. Lumini si efecte artistice speciale au fost adaugate pentru ca acest tablou sa produca o atmosfera deosebita in camera in care va fi agatat pe perete.

Cum descriu clientii nostri acest tablou

"In aer plutesc miresmele toamnei, fiind accentuate de parfumul frunzelor aramii. Soarele incearca din rasputeri sa strapunga stratul cenusiu de nori, fara succes insa. Lacul albastru incearca sa-si pastreze din culorile vii de primavara. Frunzele batute de vantul racoritor formeaza un covor imens. Fosnind la fiecare pas, covorul reuseste sa mai intrerupa lungile cuvantari ale vantului. Acest tablou inspira o armonie desavarsita." Ionela R. - Calarasi -

Tu cum descrii aceasta pictura? Trimite-ne cuvintele tale pe contact@galeriaq.ro, iar daca le vom considera interesante, le vom publica in galerie alaturi de numele tau.