Click pe poze pentru a vedea detalii din tablou,
...sau vezi, mai jos, cum arata tabloul in camera.
     

Tablou Apus de soare pe lac

Tehnica: Pictura digitala moderna
Suport: Print pe panza bumbac
Intins pe sasiu lemn: DA (nu necesita rama)

390 LEI

Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ
Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ

Tabloul intitulat Apus De Soare Pe Lac este pictat digital de catre echipa GaleriaQ. Face parte din categoria tablourilor cu peisaje si flori si se livreaza sub forma de print pe panza, un print de o fidelitate si claritate exceptionala. Lumini si efecte artistice speciale au fost adaugate pentru ca acest tablou sa produca o atmosfera deosebita in camera in care va fi agatat pe perete.

Cum descriu clientii nostri acest tablou

"Un peisaj care-mi aminteste de serile calde de vara din Delta Dunarii. Printre pescarusi, rate salbatice, egrete si gaste salatice, senzatia este absolut magnifica. Stufarisul inalt blocheaza ultimele raze ale soarelui, dar atmosfera ramane calda si placuta. Cerul limpede se oglindeste in luciul apei, pe care soarele isi lasa cateva nuante de violet. Prin acest peisaj poate fi adus un mic colt de natura in casele noastre." Alexandra C. - Bucuresti -

Tu cum descrii aceasta pictura? Trimite-ne cuvintele tale pe contact@galeriaq.ro, iar daca le vom considera interesante, le vom publica in galerie alaturi de numele tau.