Click pe poze pentru a vedea detalii din tablou,
...sau vezi, mai jos, cum arata tabloul in camera.
     

Tablou Colorit

Tehnica: Pictura digitala moderna
Suport: Print pe panza bumbac
Intins pe sasiu lemn: DA (nu necesita rama)

390 LEI

Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ
Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ

Tabloul intitulat Colorit este pictat digital de catre echipa GaleriaQ. Face parte din categoria tablourilor cu peisaje si flori si se livreaza sub forma de print pe panza, un print de o fidelitate si claritate exceptionala. Lumini si efecte artistice speciale au fost adaugate pentru ca acest tablou sa produca o atmosfera deosebita in camera in care va fi agatat pe perete.

Cum descriu clientii nostri acest tablou

"Peisajul pare desprins din vechile basme. Printre ramurile goale, impodobite de lumina, se intrezaresc mici frunzulite uscate de timp. O multitudine de culori imbraca pamantul rece de toamna. Siluetele inalte ale copacilor aduc intregului peisaj o senzatie de visare. Totusi, in toata goliciunea lor, copacii par a fi mandri de ei. Stiu ca anul urmator vor reveni cu forte proaspete. Tabloul inspira liniste, armonie si dorinta de depasire a propriilor limite." Geanina I. - Cluj-Napoca -

Tu cum descrii aceasta pictura? Trimite-ne cuvintele tale pe contact@galeriaq.ro, iar daca le vom considera interesante, le vom publica in galerie alaturi de numele tau.