Click pe poze pentru a vedea detalii din tablou,
...sau vezi, mai jos, cum arata tabloul in camera.
     

Tablou Peisaj de iarna

Tehnica: Pictura digitala moderna
Suport: Print pe panza bumbac
Intins pe sasiu lemn: DA (nu necesita rama)

390 LEI

Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ
Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ

Tabloul intitulat Peisaj De Iarna este pictat digital de catre echipa GaleriaQ. Face parte din categoria tablourilor cu peisaje si flori si se livreaza sub forma de print pe panza, un print de o fidelitate si claritate exceptionala. Lumini si efecte artistice speciale au fost adaugate pentru ca acest tablou sa produca o atmosfera deosebita in camera in care va fi agatat pe perete.

Cum descriu clientii nostri acest tablou

Razele palide ale soarelui reusesc sa patrunda printre norii albi si grosi. In departare, privirea ni se indreapta fara sa vrem catre acel deal inflacarat. Diferenta dintre troienele mari si caldura coplesitoare a focului nu poate fi imaginata. Acolo nu mai este nici urma de zapada, in timp ce in plan apropiat omatul sta linistit pe ramurile copacului. Acest copac asteapta insa linistit sa treaca iarna friguroasa. La primavara totul va fi mai bine si va putea din nou sa-si creasca fructele pretioase. Speranta este sentimentul care domina peisajul acesta mirific. Corina S. - Roman -

Tu cum descrii aceasta pictura? Trimite-ne cuvintele tale pe contact@galeriaq.ro, iar daca le vom considera interesante, le vom publica in galerie alaturi de numele tau.