Click pe poze pentru a vedea detalii din tablou,
...sau vezi, mai jos, cum arata tabloul in camera.
     

Tablou Meditand printre mesteceni

Tehnica: Pictura digitala moderna
Suport: Print pe panza bumbac
Intins pe sasiu lemn: DA (nu necesita rama)

390 LEI

Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ
Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ

Tabloul intitulat Meditand Printre Mesteceni este pictat digital de catre echipa GaleriaQ. Face parte din categoria tablourilor cu peisaje si flori si se livreaza sub forma de print pe panza, un print de o fidelitate si claritate exceptionala. Lumini si efecte artistice speciale au fost adaugate pentru ca acest tablou sa produca o atmosfera deosebita in camera in care va fi agatat pe perete.

Cum descriu clientii nostri acest tablou

"Se spune ca mesteacanul nu a avut intotdeana coaja de un alb-imaculat. Legenda spune ca, la o intalnire a tuturor copacilor cu Dumnezeu, mesteacanul a inceput sa planga deoarece coaja lui neagra si scortoasa nu arata la fel se bine ca cea a prietenilor sai. Cand a vazut asta, Dumnezeu i-a oferit mesteacanului haine noi, pentru a-l face fericit. De atunci, mestecenii au straie albe si cresc mandri in paduri luminoase. Culoarea alba a acestora, in combinatie cu nuantele ruginii de toamna aduc o senzatie de prospetime si de falnicie oricarei locuinte." Elena R. - Brasov -

Tu cum descrii aceasta pictura? Trimite-ne cuvintele tale pe contact@galeriaq.ro, iar daca le vom considera interesante, le vom publica in galerie alaturi de numele tau.