Click pe poze pentru a vedea detalii din tablou,
...sau vezi, mai jos, cum arata tabloul in camera.
     

Tablou Lumini ambientale

Tehnica: Pictura digitala moderna
Suport: Print pe panza bumbac
Intins pe sasiu lemn: DA (nu necesita rama)

390 LEI

Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ
Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ

Tabloul intitulat Lumini Ambientale este pictat digital de catre echipa GaleriaQ. Face parte din categoria tablourilor cu peisaje si flori si se livreaza sub forma de print pe panza, un print de o fidelitate si claritate exceptionala. Lumini si efecte artistice speciale au fost adaugate pentru ca acest tablou sa produca o atmosfera deosebita in camera in care va fi agatat pe perete.

Cum descriu clientii nostri acest tablou

"Lumina puternica ce reuseste sa strabata desisul padurii face camera sa para mai mare si mai spatioasa. Inaltul brazilor si maretia lor dau o senzatie de suprematie. Copac langa copac, frunza langa frunza, nuante de verde-albastrui si o armonie de nedescris. Miracolul padurii trezite la viata de caldura soarelui este intotdeauna cel care aduce o raza de speranta in vietile noastre. Acest peisaj aduce o racoare placuta in casa, precum ivirea zorilor intr-o padure plina de brazi falnici." Ana M. - Bucuresti -

Tu cum descrii aceasta pictura? Trimite-ne cuvintele tale pe contact@galeriaq.ro, iar daca le vom considera interesante, le vom publica in galerie alaturi de numele tau.