Click pe poze pentru a vedea detalii din tablou,
...sau vezi, mai jos, cum arata tabloul in camera.
     

Tablou Reflexia luminii

Tehnica: Pictura digitala moderna
Suport: Print pe panza bumbac
Intins pe sasiu lemn: DA (nu necesita rama)

390 LEI

Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ
Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ

Tabloul intitulat Reflexia Luminii este pictat digital de catre echipa GaleriaQ. Face parte din categoria tablourilor cu peisaje si flori si se livreaza sub forma de print pe panza, un print de o fidelitate si claritate exceptionala. Lumini si efecte artistice speciale au fost adaugate pentru ca acest tablou sa produca o atmosfera deosebita in camera in care va fi agatat pe perete.

Cum descriu clientii nostri acest tablou

"O casa simpla, de lemn, construita pe un rau. Linistea domina peisajul, iar timpul pare ca sta in loc. In departare regasim un oras mistic. Cel mai probabil, tot aici, in urma cu mii de ani, oamenii si-au construit primele casute din lemn pe malul apei. Aveau astfel acces la apa din belsug pentru a-si intretine recoltele. Aceeasi senzatie pluteste si acum in aerul ce leviteaza deasupra raului. Un tablou ce reflecta bucuria unui trai simplu si imbelsugat." Cosmin V. - Barlad -

Tu cum descrii aceasta pictura? Trimite-ne cuvintele tale pe contact@galeriaq.ro, iar daca le vom considera interesante, le vom publica in galerie alaturi de numele tau.