Click pe poze pentru a vedea detalii din tablou,
...sau vezi, mai jos, cum arata tabloul in camera.
     

Tablou Culori pe cer

Tehnica: Pictura digitala moderna
Suport: Print pe panza bumbac
Intins pe sasiu lemn: DA (nu necesita rama)

390 LEI

Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ
Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ

Tabloul intitulat Culori Pe Cer este pictat digital de catre echipa GaleriaQ. Face parte din categoria tablourilor cu peisaje si flori si se livreaza sub forma de print pe panza, un print de o fidelitate si claritate exceptionala. Lumini si efecte artistice speciale au fost adaugate pentru ca acest tablou sa produca o atmosfera deosebita in camera in care va fi agatat pe perete.

Cum descriu clientii nostri acest tablou

"Un mesteacan privit de jos in sus se contopeste cu fundalul albastru al cerului. Formeaza o difuzie de culori primavaratice, cu o calmitate iesita din tipare. Armonia perfecta dintre inaltul cerului si tangibilul terestru este data de combinarea culorilor calde. Verdele crud al mugurilor si al frunzelor reprezinta culoarea dominanta a anotimpului reliefat - primavara, iar albul impune puritatea acestuia. Un tablou ce aduce armonie camerei tale." Dana R. - Moinesti -

Tu cum descrii aceasta pictura? Trimite-ne cuvintele tale pe contact@galeriaq.ro, iar daca le vom considera interesante, le vom publica in galerie alaturi de numele tau.