Click pe poze pentru a vedea detalii din tablou,
...sau vezi, mai jos, cum arata tabloul in camera.
     

Tablou Podet la amurg

Tehnica: Pictura digitala moderna
Suport: Print pe panza bumbac
Intins pe sasiu lemn: DA (nu necesita rama)

390 LEI

Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ
Un Tablou Pictat Digital Semnat GaleriaQ

Tabloul intitulat Podet La Amurg este pictat digital de catre echipa GaleriaQ. Face parte din categoria tablourilor cu peisaje si flori si se livreaza sub forma de print pe panza, un print de o fidelitate si claritate exceptionala. Lumini si efecte artistice speciale au fost adaugate pentru ca acest tablou sa produca o atmosfera deosebita in camera in care va fi agatat pe perete.

Cum descriu clientii nostri acest tablou

"Raul lat este traversat de un podet ingust, ce pare a fi parasit. Constructia este mareata prin insasi simplitatea ei. De-a lungul timpului sute, poate chiar mii de oameni au pasit desculti pe aici. Caldura unei seri de vara este regasita intocmai in acest tablou. In acelasi timp, norii inchisi la culoare prezic o ploaie de vara, scurta si invioratoare. Podul invechit de trecerea timpului, se pare ca va rezista cu succes si de data aceasta. Un peisaj de natura tacuta, realizat cu ajutorul unei game calde de culori, care inspira liniste si pace sufleteasca. Tabloul este ideal pentru un living ai carui pereti au culori calde, deschise." Mona R. - Brasov -

Tu cum descrii aceasta pictura? Trimite-ne cuvintele tale pe contact@galeriaq.ro, iar daca le vom considera interesante, le vom publica in galerie alaturi de numele tau.